Wachten op een duim van George Clooney

George Clooney verblijft deze week op La Palma en dat is op het eiland groot nieuws.

De filmacteur is niet in een prive-vliegtuig naar La Palma gevlogen voor een wandelvakantie maar voor de opnames van de film Goodmorning, Midnight.

Instagram Ethan Peck.

Roque de los Muchachos afgesloten
Om de opnames ongestoord te laten verlopen, worden gehele gebieden tot verboden terrein verklaard. Wie zijn wandeling op dinsdag had gepland op de Hoogste top van La Palma moest terugkeren. Vandaag is Los Tilos afgesloten, de eigenaar van de bar zal worden gecompenseerd.

Zwarte helikopter
Terwijl Clooney zich als een schim in een zwarte helikopter over het eiland wordt gevlogen zoeken eilandbewoners op het internet naar sporen van de wereldberoemde acteur. Het verlangen is een klein gebaar van George, al was het maar een duim omhoog voor La Palma op Facebook of Instagram. Het zal worden uitgelegd als een liefdesverklaring van de mooiste man van de wereld voor ons eilandje.

I Love Tazacorte
Het was niet George Clooney die vandaag de Palmese kranten haalde maar acteur Ethan Peck die op zijn Instagram enkele foto’s plaatste met het onderschrift dat hij van Tazacorte houdt. De eilandregering reageerde onmiddellijk: ´Onze inspanning om belangrijke filmopnames naar La Palma te halen werpt zijn vruchten af.`

Clooney op de koffie
De restaurants en bars van Tazacorte promoten op het internet de kwaliteit van hun koffie. De hoop is gevestigd op een bezoek van de filmster en best betaalde koffieleut van de wereld. George Clooney op de koffie is promotie van wereldformaat.

Tekst: S.Wenning Foto´s: Instagram Ethan Peck

1 gedachte over “Wachten op een duim van George Clooney”

  1. Ik zou best eens met de aantrekkelijkste koffieleut van de wereld een heerlijke barreguito willen drinken We zagen vandaag zeker vier keer een helikopter voorbij komen. Voor alle zekerheid maar even gezwaaid

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven