Transavia boekbaar voor de komende wintermanden

Transavia had het al aangekondigd: op 17 maart worden de vliegtickets naar La Palma boekbaar voor het winterseizoen van 2024/2025. Er wordt gevlogen op vrijdag!

Vooruitzien is regeren
De winter van 2024/2025 dat klinkt nog minstens een zomer ver. Dat klopt, maar in dit geval gaat de wijsheid op; vooruitzien is regeren.

Reis naar het licht
Als je al over de zomer heen kunt plannen, kun je straks tijdens de donkere wintermaanden voordelig naar het licht vliegen. Vroeg boeken bij Transavia betekent vrijwel altijd voor minder geld naar La Palma.

Bovendien heb je op dit moment nog een ruime keuze aan de beste accommodaties op La Palma. Ik zou moeiteloos nog honderd redenen kunnen bedenken om nu al je vakantie naar La Palma te plannen (-:

Levensader
Wanneer Transavia weer te boeken is voor het nieuwe seizoen voelt dat altijd een beetje als jarig zijn. Transavia is voor ons de levensader tussen Nederland en La Palma. Niet alleen voor een bezoek aan familie en vrienden maar ook belangrijk om op La Palma te kunnen wonen, werken en leven.

België doet het nog altijd zonder een rechtreekse verbinding van Brussel naar La Palma. Ondanks de extra reis die ze moeten maken, weten veel trouwe Belgen La Palma nog altijd te vinden. We hopen dat de vlucht van Brussel naar La Palma voor het komende winterseizoen zal herstarten. Het zou een flinke kers zijn op de verjaardagstaart!

Actuele reisgids
Boek je een auto en een vakantiehuis via Oceaanzicht dan ontvang je de laatste editie van de reisgids die begin mei zal uitkomen. Je hebt dan de gehele zomer om de reisgids  te bestuderen om straks in de winterperiode wanneer het miezert in eigen land het beste uit je La Palma vakantie te halen.

Wervender ga ik het niet maken.

Graag tot ziens op La Palma!

 

Meer informatie vliegtickets naar La Palma

3 gedachten over “Transavia boekbaar voor de komende wintermanden”

  1. Hola la Palma, we hebben de tickets geboekt. Ik kom weer lekker kleine schilderijtjes maken in de zon en laat er weer eentje achter in de casita.

  2. Peter uit Veere

    Dank voor de informatie.
    We zijn net terug uit La Palma. Van 26 graden naar 7 graden. We zijn ook nog in El Tablado geweest en hebben je mooie schilderijen bekeken.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven