Een magische nacht op La Palma

De kinderen op La Palma hebben nog nooit van Sinterklaas gehoord. Op La Palma kijken alle kinderen uit naar de drie koningen uit het oosten.

Ook dit jaar hebben Melchior, Caspar en Balthasar op 5 januari La Palma bezocht. Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen om op hetzelfde moment in alle dorpen op het eiland te verschijnen blijft een magisch wonder.

De drie koningen op bezoek in Barlovento.

De drie koningen kwamen te paard, met een auto of zoals in Los Llanos op een kameel. De kinderen hadden al ruim voor de komst van de drie vrijgevige koningen een lijst ingevuld met hun wensen. Snoepjes en lekkers werd over de hoofden van de kinderen uitgestrooid.

De hemel was kraakhelder en vol met flonkerende sterren. Met recht een magische nacht!

Tekst: La Palma Nieuws

Scroll naar boven