Drie mannen en het uitzichtpunt Canton de Tedote

We hebben er weer een uitkijkpunt bij op La Palma. De drie mannen die het allemaal hebben geregeld, waaronder de minister-president van de eilandregering, staan keurig in pak te genieten van het uitzicht.

De eer valt uiteraard ook te beurt aan de mannen die met zakken cement hebben lopen sjouwen om de mirador Cantón de Tedote aan te leggen. Zij staan niet op de foto, en zijn waarschijnlijk alweer ergens anders op het eiland aan het werk om een ander uitzichtpunt aan te leggen.

Het is jammer dat het uitzicht op de foto enigszins beperkt wordt door de drie mannen. Ik heb er zelf nog niet gestaan, maar volgens het krantenbericht is het uitzicht panoramisch over de oostkant van het eiland.

Het bestaan van het uitzichtpunt Cantón de Tedote is nog te kort om al opgepikt te worden door Google Maps. Maar dat is een kwestie van tijd tot iedereen die in de buurt is even een blik over de balustrade zal werpen om te genieten van het uitzicht. Tot die tijd zul je zelf op zoek moeten naar de locatie van het uitzichtpunt.

Heel veel moeite hoef je wat mij betreft niet te doen om het uitzichtpunt te vinden. La Palma is een groot uitkijkpunt. Toevallig ontving ik 10 minuten geleden per WhatsApp een foto van een van onze gasten. Een foto gemaakt in Roque Faro, in het noorden van La Palma.

Laat het de drie mannen in pak maar niet zien, ze zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om er een nieuw uitzichtpunt aan te leggen.

Foto onder: Wil Koetsier Foto boven: prensa La palma

4 gedachten over “Drie mannen en het uitzichtpunt Canton de Tedote”

 1. Heymen Jansen

  Ik zie dat het op de LP3 is bij de Mercadona.
  https://youtu.be/tchqNaJcWtE

  Ik denk dat het uitzicht vanaf onze plek aan de oostkant best wel iets mooier is :) en met minder autolawaai op de achtergrond, maar we gaan er zeker eens kijken als we boodschappen gaan doen!

 2. Bedankt voor de tip, Siepko. Als we daar binnenkort weer in de buurt zijn gaan we vast een kijkje nemen.
  En inderdaad, El Palma is in feite één groot uitzichtpunt.
  Wij waren vanmorgen boven Tenagua aan het wandelen, tussen de Barranco Seco en de Barranco del Agua. Mooie uitzichten op Santa Cruz en omgeving.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven