Het vuur op La Palma is gedoofd

De periode tussen de berichten over de vulkaan worden langer. Het vuur is gedoofd.

Met het stoppen van de vulkaan op 14 december is ook de adrenaline uit het lichaam verdwenen. We proberen de draad van het leven weer op te pakken waar we het onderweg zijn verloren.

Er worden weer activiteiten gepland met als enige doel om te gaan genieten van het eiland; de amandelbloesem, een terras, sporten met vrienden, fantaseren over het verleggen van de koers, kortom leven.

Lees meer: het-vuur-is-gedoofd-op-la-palma/

2 gedachten over “Het vuur op La Palma is gedoofd”

  1. Siepke, Worden de mensen die hun huis kwijt zijn vergoed en wat zijn de vooruitzichten?

  2. Egbert Delfos

    Siepko, het is een logisch gevolg van maandenlange spanning, de accu is vrijwel leeg. Tijd nemen om de rust te vinden zodat de accu weer wordt opgeladen en de energie terug komt. De ontluikende natuur is jullie handgreep, voorjaarsbloemen, planten en bloemen die zich door het lavagruis een weg vinden naar het licht en de zon, vogels die hun nest bouwen voor nieuw leven. Geniet er van. Bij ons op Kreta komt na de aardbevingen de natuur tussen de ingestorte muren door tot leven. Zó sterk is de natuur óók voor de bewoners van het prachtige La Palma. En wilskracht is voor La Palma en Kreta identiek.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven