Good vibrations Bar Charco Azul

De good vibrations van de nieuwe eigenaren van Bar Charco Azul in het noordoosten van La Palma zijn niet onopgemerkt gebleven.

Het Spaanse dagblad La Vanguardia heeft het terras opgenomen in de lijst met de beste chirinquitos van Spanje. Chirinquitos zijn eenvoudige restaurantjes aan zee waar verse vis wordt geserveerd met zicht over de eindeloze oceaan.

charco-azul-restaurant
Margarita, andrea en Guilly

De kok Guilly vaart iedere ochtend voor het opgaan van de zon met zijn bootje uit om vis te vangen. De vangst wordt nog dezelfde dag geserveerd door de vriendelijke Margarita.

De verse vangst van Guilly wordt geserveerd met de typische Canarische aardappeltjes en de groene paprikasaus. Een tapbiertje van de Palmese bierbrouwer Isla verde maakt het feest compleet.

charco-azul-vis
Het terras van Bar Charco Azul

Bron: Vanguardia Foto`s en tekst: La Palma Nieuws
Meer informatie: Facebook Bar Charco Azul
Video: Charco Azul, not for dogs

3 gedachten over “Good vibrations Bar Charco Azul”

    1. Hola Ed,
      het gaat om het terras naast het zwembekken Charco Azul, iets ten noorden van San Andres in het noordoosten van La Palma. Siepko

  1. Mariette Thierbach

    Heb daar de lekkerste tonijn ooit gegeten! ‘s Ochtends vroeg met hengel gevangen, ‘s Middags op ons bord, geserveerd met verklaring door de trotse visser zelf, Guilly (uitspraak Willy). Inderdaad: ‘Good Vibrations’

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven