Wethouder promoot La Palma in Madrid

De wethouder van toerisme Alicia Vanoostende is deze week in Madrid om La Palma te promoten en contacten te leggen met investeerders op de International Tourism Fair.

La Palma heeft volgens Alicia Vanoostende veel te bieden. Behalve een eiland voor natuurliefhebbers en astronomie is La Palma aantrekkelijk vanwege de aantrekkelijke infrastructuur voor bezoekers, zoals het archeologische park El Tendal en de grot Las Palomas, die haar deuren in februari zullen openen. La Palma zet zich in voor LGBT-toerisme en het beheer van het milieu.

toerisme la palma
De wethouder van toerisme Alicia Vanoostende.

Een van de doelstellingen van de wethouder is om in Madrid het vertrouwen van investeerders te herstellen. Was het voorheen ingewikkeld voor ondernemers om op La Palma te investeren, door een verruiming van het bestemmingsplan kan de eilandregering het ondernemers gemakkelijker maken.

De wethouder zegt het afgelopen jaar hard te hebben gewerkt aan een strategisch plan om het merk La Palma te ontwikkelen. Ook het biosfeerreservaat van La Palma zal tijdens de vakantiebeurs worden benadrukt.

Alicia Vanoostende benadrukt het promotionele karakter van de International Tourism Fair in Madrid. Alle bestemmingen op de beurs vechten om aandacht.

De stand van La Palma bestaat uit verschillende ruimtes waarin je, naast het genieten van Palmese hapjes, de sensaties van het eiland kunt ervaren door middel van geluiden en beelden van de Los Tilos-waterval en de vulkanen.

Bron prensa La Palma en foto: Eltime.es
Bezienswaardigheden La Palma

4 gedachten over “Wethouder promoot La Palma in Madrid”

  1. Hopelijk verliest La Palma niet zijn authentieke karakter door te veel investeerders.

  2. Karel&Tineke

    Niet promoten aub, La Isla Bonita moet La Palma blijven!!!!!!
    We zijn het met Paulien eens.

  3. Ik vraag me af waarín ondernemers kunnen investeren op La Palma. Hotels? Appartementengebouwen? Verruiming van bestemmingsplan klinkt een beetje verontrustend.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven