Gevolgen nieuwe lavarivier desastreus

Ismael Francisco Sánchez

Dag 21: De gevolgen van de nieuwe lavarivier die gisteren is ontstaan tijdens het instorten van de noordkant van de vulkaan zijn desastreus.

Lees meer…

https://lapalma-oceaanzicht.nl/2021/10/10/opnieuw-huizen-verwoest-door-lavarivieropnieuw-huizen-verwoest-door-lavarivier/

2 gedachten over “Gevolgen nieuwe lavarivier desastreus”

  1. Huldenbergstraat 35, 3080 België

    Uit de prachtige schilderij blijkt duidelijk de wanhoop ,het verdriet ende verbijstering van de Palmeros over de catastrofe die het eiland overkomt . Een belangrijk positief punt in alle ellende is dat er bij het menselijk leed geen mensenlevens te betreuren vallen zoals recentelijk onder meer in Duitsland en België wel het geval was. De investeringen in geologisch onderzoek hebben resultaten . Wat er ook van zij de Palmese bevolking heeft veel moed en steun nodig om er terug boven op te komen en op dit magnifieke eiland in alle geluk te kunnen leven

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven