Lotte realiseert haar dromen op La Palma

Ingezonden verslag van Lotte Kos

Als je mij tweeënhalf jaar geleden had verteld dat ik op La Palma zou gaan wonen, had ik gezegd: ‘Nee joh! Maaruhhh, waar ligt dat eigenlijk?’ Ik was in die tijd al wel op zoek naar een aangenaam land om te gaan wonen maar de Canarische eilanden kwamen bepaald niet in aanmerking, veel te toeristisch, toch? Toen kende ik La Palma dus nog niet…

Verliefd
Totdat ik een bericht kreeg van een man die op een subtropisch eiland woonde. Op zijn uitnodiging ben ik toen vijf dagen bij hem op bezoek geweest… en ik ging met een ring om m’n vinger terug naar Nederland….’Wóóóówww!!’

drakenbloedboom la palma kos

Dromen realiseren
Inmiddels ben ik met hem getrouwd, woon ik op La Palma en kan ik hier werkelijk mijn dromen realiseren. Ik heb een roman geschreven, ‘Dansen op Pilaren’ en ik heb binnenkort mijn eerste expositie op het eiland.

Kleurrijk La Palma
Mijn eerste serie schilderijen is helemaal geïnspireerd op de prachtige natuur van La Palma. Ik geniet enorm de wolkenwaterval die zo vaak over de bergketen komen rollen. Ik vind het heerlijk om te wandelen in de geurende pijnboombossen en over het maanlandschap bij El Pilar. Ik hou van het strand van Tazacorte en breng graag een bezoek aan het stadje Santa Cruz.

Expositie
Tot 26 oktober ga ik mijn eerste schilderijen exposeren bij La Molina Artesanía, een mooie winkel in de hoofdstraat van Santa Cruz.

Het leven op La Palma is vol verrassingen.

Exposiciòn ‘La Palma Colorada
La Molina Artisania
Calle O’Daly 17
Santa Cruz de La Palma

Website: kos-art.com

Scroll naar boven