Transvulcania live te volgen in de gehele wereld

La Palma staat in de startblokken voor de achtste editie van de Transvulcania.
De ultra-marathon met een lengte van 74 kilometer waarbij meer dan 4000 meter moet worden gestegen en gedaald gaat zaterdag 7 mei van start met 2500 deelnemers uit 52 landen.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Transvulcania zal het sportevenement te zien zijn over de gehele wereld via streaming op het internet. Vijftien camera’s zullen opnames maken, een helikopter is verantwoordelijk voor het maken van luchtopnames van de race.

Van het sportevenement wordt een uitzending gemaakt van een half uur. De samenvatting van zal worden uitgezonden door televisienetwerken zoals Foxsport in Europa, Midden-Oosten en Azië, met meer dan 165 miljoen abonnees, Sky Sports UK met 11 miljoen en Universal Sports Network met maar liefst 58 miljoen potentiële kijkers.

De start vindt plaats om 6 uur in de ochtend bij de vuurtoren van Fuencaliente.

Livestreaming zal te zien zijn op http://transvulcania.info/?lang=es

Scroll naar boven