Winston Churchil rookte zijn sigaren

De gereputeerde sigarendraaier Roque Conception,  die in het jaar 1959 er in slaagde om tijdens een bezoek van Winston Churchil aan La Palma een bundel sigaren aan de Engelse staatsman te overhandigen is afgelopen week op 84 jarige leeftijd overleden.

In een eerder gegeven interview vertelde de geroemde sigarendraaier dat de geleverde sigaren aan Winston Churchil gemaakt werden van de beste tabaksplanten die groeiden in de Caldera en in Las Breñas.
Churchil maakte in 1959 samen met zijn vrouw en de Griekse miljardair Onassis een kort bezoek aan La Palma waar hij in de haven werd opgewacht door Roque Conception waar hij de sigaren overhandigde. Churchill bezocht op La Palma het zuiden waar hij een restaurant bezocht.

Enkele maanden na het bezoek ontving Roque Conception een brief van de Engelse staatsman waarin Churchill lovende woorden schreef over de excellent sigaren die hij had ontvangen op La Palma.

sigaren.lapalma

Scroll naar boven