La Palma in kleur en vorm

In de week voor kerstavond staat La Palma Nieuws in het teken van kleur, de zon en licht.

In het houten huisje achter in de tuin doe ik vrijwel dagelijks een poging om La Palma te vangen in kleur en vorm.

De grillige drakenbloedbomen, de diepe kloven die loodsteile hellingen doorkruisen, het blauw van de oceaan, de romantische Canarische huisjes, het heldere licht.

Ik schilder en teken op papier waardoor ik gemakkelijk met een schaar en lijm het landschap oneindig vaak kan veranderen. Het geeft me de mogelijkheid om als een almachtige nieuwe landschappen te creëren.

Of de drakenbloedboom recht, links of helemaal niet wordt gepland op het papier maakt uiteindelijk geen verschil. De uitkomst is altijd hetzelfde: La Palma in kleur en vorm.

Klik hier voor meer La Palma in kleur en vorm

9 gedachten over “La Palma in kleur en vorm”

 1. Je bent weer creatief bezig Siepko! Is weer tijd voor een galerie? Vrolijk allemaal.

 2. Gerd Melis

  Lieve Siepko en Marjan, ik lees altijd met veel aandacht de nieuwsbrief, hoewel ik niet altijd reageer. Op die manier kan ik volgen wat er daar allemaal gebeurt en dat is fijn. Dank om ons zo goed op de hoogte te houden van de trieste maar ook blijde momenten!
  Ik hou heel erg van jouw schilderijtjes. Als ik in La Palma ben (vanaf 12/1) wil ik graag eens komen kijken en als je prijzen tegen die tijd nog niet de pan uitswingen, wil ik er graag eentje kopen. :)
  Lieve groet en alvast een fijne kerst en oud en nieuw. Gerd

 3. Heymen Jansen

  Ziet er allemaal prachtig uit Siepko!
  We komen graag eens langs in januari/februari om al je werken te bekijken.
  mvrgr Ada& Heymen

  1. Beste meneer en mevrouw Jansen.
   Een beetje haast is nu wel geboden, de meeste schilderijen zijn al verkocht. Voor mij is er inmiddels een onderweg.

 4. Een rustgevende hobby op een woelig La Palma. Hoe inspirerend om temidden van het zwartgrijs van de lava heldere kleuren op het doek te zetten. Prachtig.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven