3 gedachten over “Kun je verliefd worden op een eiland?”

 1. Gery Leenknegt

  Hoi Siepko,
  ik volg je blogs al een poosje over La Palma en we zijn eigenlijk van plan om dit jaar in oktober een bezoek te brengen aan La Palma. We zien graag wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is op La Palma. Onze vraag is of het al de moeite waard is om 2 weken naar La Palma te komen na de vulkaanuitbarsting. Is het toerisme al wat meer op gang? We zijn wandelaars en natuurgenieters, komen we dan nu al aan onze trekken op La Palma? We zien graag een reactie van u tegemoet
  Groet
  Gery en Hans

 2. Ik reken zojuist uit, dat wij a.s. voorjaar voor de 30e keer naar La Palma gaan komen.
  Vóór onze eerste keer in 2003 en er tussen door hebben we alle Canarische eilanden voor enkele weken bezocht; het lieflijke La Palma bleek en bleef voor ons als natuurminnende wandelaars de absolute top.
  De aard van de Palmeros, de charme van de onderkomens, het heerlijke eten, het heerlijke weer en last but not least ,de overweldigende natuur doet ons zonder aarzelen steeds weer voor La Palma kiezen.
  Verliefd?
  Ja ! !

 3. Wouter van Wijngaarden

  De knoop in je maag bij het opstijgen, de lichte buikpijn die je voelt als het vliegtuig langzaam omhoog klimt en koers zet richting het Europese vasteland terwijl je uit het raampje kijkt en dat schitterende eilandje met zijn vriendelijke mensen langzaam uit het zicht ziet verdwijnen. Is dat verliefdheid? Het voelt wel zo….

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven