We hielden elkaar stevig vast in het donker

Het was weer spannend om de slaap te vatten afgelopen nacht. We hielden elkaar stevig vast. In de donkere slaapkamer, onder de warme dekens hoorden we de vulkaan loeien, het onweer donderen en een zware stortbui kletteren op het dak.

Hoop op een snelle afloop is na het nieuws van vandaag vervlogen. Een nieuwe vulkaan is tot eruptie gekomen!

Lees meer: nieuwe-vulkaan-op-zelfde-locatie

2 gedachten over “We hielden elkaar stevig vast in het donker”

  1. Hans Meijering

    Dag Marjan en Siepko! Wat een tegenslag is dit weer voor alle bewoners van jullie prachtige eiland. We kunnen niet anders doen dan jullie opnieuw sterkte wensen! Wij zijn in elk geval vast van plan om in februari naar La Palma te gaan. Desnoods via Tenerife of Gran Canaria, als tenminste Corona geen roet in het eten gooit. Zijn we met 2 vaccinaties nog steeds welkom op de Canarische eilanden?
    Marjan en Hans Meijering

  2. Of je ergens nog welkom bent op een toekomstige datum zal afhangen van de situatie op dat moment. (kijk maar naar de Zuid-Afrikanen). Ook deze variant zal langzaam om zich heen grijpen, we kunnen dit vertragen maar dat hij komt staat als een paal boven water.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven