Helikopter strooit bloemen uit over de graven

DIA DE LOS SANTOS Foto: Jose Ayma

De doden op de begraafplaats van Las Manchas en Tazacorte moeten het vandaag zonder een bezoek van de familie en vrienden doen. Vanwege het gevaar van de hoger op de berg gelegen brullende vulkaan zijn deze begraafplaatsen gesloten. Een helikopter zal vanuit de lucht namens de nabestaanden bloemen uitstrooien over de graven.

Lees meer en klik op onderstaande link

https://lapalma-oceaanzicht.nl/2021/11/01/ook-de-doden-moeten-worden-geevacueerd/

3 gedachten over “Helikopter strooit bloemen uit over de graven”

  1. Een mooi gebaar, maar het blijft vreselijk, fijn dat jullie even weg konden! Sterkte weer!

    Rina

  2. John Winkel

    Wat een eerbied voor de doden. Kunnen wij nog wat van leren in ons kille wereldje. De foto’s die je stuurt zijn waanzinnig mooi, er gaat een serene stilte vanuit, als je de vulkaan even wegcijfert.
    Bestaat Casa Eden nog, en is dat van de andere kant nog te bereiken?

  3. Heerlijke foto´s van El Tablado. Ik zou zeggen: volgende keer wat langer blijven en ons er weer van mee laten genieten. Voor de zekerheid hier ook maar een kaarsje opgestoken op Allerzielen. Ik denk wel dat ze in de hemel zijn, maar toch. Je weet het nooit.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven