Op La Palma komt alles goed

De vulkaanpluim gezien vanaf de hoogste top door fotograaf Peter Felix Jacobs.

Om heel eerlijk te zijn, ik begon te twijfelen aan mijn lijfspreuk: Op La Palma komt alles goed!

De vulkaan bracht mijn vastberaden optimisme aan het wankelen.

Ik was door al het slechte nieuws even vergeten dat we op La Palma wonen met sterke en flexibele mensen.

 

Lees meer en klik op onderstaande link:

https://lapalma-oceaanzicht.nl/op-la-palma-komt-alles-goed/

6 gedachten over “Op La Palma komt alles goed”

 1. Wat erg toch, weer een stroom erbij! Wanneer stopt het, en de schade! Ik kan alleen maar zeggen: heel veel sterkte en houd de moed erin! Makkelijk gezegd, maar ik meen het uit de grond van mijn hart!

 2. Wat een positiviteit spreekt er uit deze blog, ondanks alle ellende die jullie op het mooie La Palma overkomt. Heel veel sterkte gewenst!

 3. Pfff ons huis ligt vlakbij de industrial, we weten na een hele dag nog altijd niks. 13 dagen stress, het wachten is bijna ondraaglijk. Al die jaren van zwoegen en eindelijk was ons klein paradijsje helemaal in orde. Zoals je zegt de Palmeros zijn ongelooflijke vechters en dat moedigt me aan maar soms zakt de moed toch in mijn schoenen. Weer een onrustige nacht en hopen dat we morgen nog een huisje hebben. We zitten misschien wel niet op La Palma op dit moment maar onze ziel zit wel daar

 4. Als trouwe La Palmabezoekers leven we erg mee met jullie en alle andere bewoners op het eiland. Zo zeer dat we gehecht zijn geraakt aan je dagelijkse berichten. We kijken er inmiddels iedere dag naar uit. Maar nu zien we al twee dagen geen nieuw bericht. We hopen oprecht dat dit niet betekent dat ook jullie nu getroffen zijn door deze ramp. Hoe dan ook, heel veel sterkte!

 5. Ingrid Veer

  Je zei het zo mooi op la Palma komt alles goed., Siepko.
  Ik hoop zo dat jullie deze optimistische spirit vast kunnen houden juist nu,
  vanochtend vernam ik dat de Cumbre Vieja gedeeltelijk instortte.
  De beelden mogen dan wel spectaculair zijn maar de gevolgen zijn rampzalig.
  Buena suerte, Ik leef erg met jullie mee.
  Ingrid.

 6. Wouter van Wijngaarden

  De mensen hebben wat te stellen daar. Ik lees vanochtend op El Time dat afgelopen nacht de zwaarste tot nog toe is geweest, “Noche infernal” wordt van gesproken. Een deel van de kraterwand is ingestort en in de krater gevallen, wat enorme activiteit heeft getriggerd. Het lijkt erop dat het leed voorlopig nog niet geleden is helaas…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven