3 gedachten over “Lavarivier neemt het hart van Laguna”

 1. Wat erg weer van Laguna! maar fijn dat de honden zijn gered! Dank weer voor je bericht en hopelijk gaat het niet bij jullie langs!

 2. Marc Smout

  La Laguna, Todoque , wat nog. Verschrikkelijk voor de inwoners ; bedankt Siepko voor je ontroerende bericht; We zijn daar zo dikwijls geweest en nu alles weg ; De natuur kan mooi zijn maar ook wreed.

 3. John Winkel

  Hallo Siepko,
  Kan je 9ns iets vertellen over welke vakantiehuisjes bedolven zijn, en welke ook niet meer bereikbaar zijn. Waar loopt de nieuwe stroom lava heen. Is Laguna nu ook bedolven. En hoe staat het met Tazacorte, ik zie de stranden volledig verlaten. Is er geen adem meer te halen, of is het verboden buiten te komen.? En hoe is het in Tiarafe, zijn daar de aardschokken ook te voelen? Enhoe is daar de luchtkwaliteit
  Zit je er al over te peinzen te remigreren naar Nederland?
  Sterkte,
  John Winkel

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven