Ryanair vliegt naar La Palma vanaf Madrid

Ryanair heeft aangekondigd vanaf november van Madrid naar La Palma te vliegen.

De minister-president van de eilandregering Mariano Hernández Zapata heeft in de media onmiddellijk gereageerd.

Stimulans

´De komst van Ryanair is goed nieuws voor La Palma. De vijf extra vluchten vanaf Madrid naar La Palma zullen niet alleen de connectiviteit verbeteren, maar ook de prijzen omlaag brengen.’

Er is volgens Hernández Zapata nog veel werk te doen. We zullen het eiland promoten om de vliegtuigen naar La Palma te vullen. En nu we historisch goed door de lucht te bereiken zijn, zullen we meer bedden nodig hebben om alle bezoekers onder te kunnen brengen. Dit is waar we de komende tijd mee aan de slag zullen gaan.

We hopen dat deze vluchten een extra stimulans zullen zijn waardoor het toerisme weer op gang zal komen na deze moeilijke crisis.

Zapata benadrukte dat de geplande vluchten van Ryanair te danken zijn aan het beleid dat wordt ontwikkeld door het Departement van Toerisme op La Palma.

Praktische informatie vliegen met Ryanair
Ryanair vliegt vijf keer in de week van Madrid naar La Palma. Op enkele dagen in de week zijn de vliegtijden geschikt om op dezelfde dag met een andere maatschappij vanaf Ámsterdam of Brussel met overstap op Madrid naar La Palma te vliegen.

Let op!  Boek bij Ryanair de bestemming La Palma en niet Palma. Kies je voor Palma dan kom je aan op Mallorca.

Reserveer voor de overstap op Madrid drie uur de tijd.

Alle informatie: Vliegen naar La Palma

1 gedachte over “Ryanair vliegt naar La Palma vanaf Madrid”

  1. Dat is mooi, vergeleken bij de andere eilanden is het nog altijd relatief duur om naar La Palma te vliegen. Wij vliegen eind oktober van Dusseldorf naar Mallorca, Tenerife en La Palma, terug met Transavia naar Amsterdam. Scheelde 100 euro per ticket, en zowel Düsseldorf als Schiphol is voor ons 1,5 uur rijden.
    Iberia vliegt een paar keer per dag vanaf Düsseldorf op Madrid, dus voor veel mensen, zeker die in het oosten des lands wonen en voor wie Schiphol en Düsseldorf even ver rijden is, zal deze nieuwe route heel gunstig kunnen uitpakken.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven