Lichtpuntjes op La Palma

Wat er ook gebeurt, het verjaardagsfeestje gaat op zaterdag door.

 

Lees meer en klik op onderstaande link

 

https://lapalma-oceaanzicht.nl/we-hebben-elkaar-wat-er-ook-gebeurt/

5 gedachten over “Lichtpuntjes op La Palma”

 1. leontien Emmaneel

  Iedere keer weer geraakt door wat er op ons geliefd eiland gebeurt. Verschrikkelijk voor de bewoners maar ook diepe bewondering voor de veerkracht en medemenselijkheid die jullie palmezen verbindt. Dat hebben wij al ervaren bij de tientallen keren dat we op jullie eiland mochten verblijven. We zouden 5 nov weer komen. Na 2 jaar afwezigheid door covid. Donatie gedaan voor jullie. Heel veel sterkte van ons. Leontien en Tienus

 2. Rina Koster

  Hopelijk krijg je gelijk met het lichtpuntje! Ik hoop het zo! C

  1. Dit doet me denken aan verhalen uit de laatste Wereldoorlog toen In ons land verjaardagen en het kerstfeest werden gevierd om even weer te voelen hoe het leven ooit was, en hoe het Leven weer zal worden. Geen vulkaan krijgt dit eiland eronder.

 3. …..”geen vulkaan krijgt de bewoners van La Palma eronder”
  ik geloof daar heilig in !
  en tevens mijn houvast in deze bange dagen,
  in dit verre kikkerland .

 4. Siepko of iemand anders,Ik weet niet of jullie me kunnen helpen maar ik ben door een defecte smartphone een telefoon nummer kwijt van iemand in La Palma Todoque De dame noemt Blanca en verhuurde de casa Monasterio in de camino Aniceto.Kan jij eens opzoeken voor haar telefoon nummer? Zij woonde daar ook zij had daar 2 huizen en heeft ook een bananen plantage.Zoals ik zie zijn die huizen ook vedwenen in de lava.Ze staat met haar foto op internet als je zoekt naar casa Monasterio .

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven