Hulp voor de eilandbewoners op La Palma

We worden overstelp met vragen van La Palma Lovers die me vragen naar een banknummer om geld te doneren.

Er zijn op dit moment een aantal banknummers geopend voor hulp aan de eilandbewoners die hun huis hebben verloren.

Lees meer: solidair-met-de-getroffen-eilandbewoners-van-la-palma/

 

Hulp!

Ik geef het banknummer van de gemeente El Paso dat speciaal is geopend voor de eilandbewoners die hun huis hebben verloren en direct hulp nodig hebben.

De afgelopen 20 jaar dat ik in El Paso woon heb ik de gemeente leren kennen als uitermate sociaal met bijzonder veel aandacht en bijstand voor de minder bedeelden.

Ik ben er van overtuigd dat jouw donatie morgen nog terecht gaat komen waar het echt nodig is. Hulp is hard nodig!

Naam

Ayuntamiento El Paso de la Palma

Banknummer

ES57 3076 0480 6710 0761 6723

Bank

CAJA RURAL DE TENERIFE

Volg het nieuws over de vulkaan op La Palma via de link: vulkaaneruptie-la-palma-2021

10 gedachten over “Hulp voor de eilandbewoners op La Palma”

  1. Het enige wat we kunnen doen is inderdaad wat geld overmaken, dank voor het rekening nummer. Houd moed!

  2. Carine Campo

    We proberen mee te voelen met de bewoners van La Palma maar eigenlijk kunnen we gewoon niet voorstellen hoe het moet zijn om dit mee te maken. Het is zo surreëel dat dit gebeurt na de miserie met COVID. We proberen het nieuws te volgen – dit ook met dank aan Siepko – en hopen – tegen wil en dank – dat de miserie ophoudt en het leven – min of meer – kan hervatten. We voelen ons compleet machteloos en hebben alvast een bijdrage gedaan. Letterlijk en figuurlijk druppel op hete plaat maar wel met de beste bedoelingen. Groeten, Eric&Carine

  3. Beste, uit La Palma krijg ik altijd uw alle nieuws, ik woon in België maar ben van Garafia, El Castillo. Ik heb 2 artsen en 1 verpleegster die aan het front bezig zijn om te helpen, zus, nicht en schoonbroer. Mijn vraag, ik heb de officiële lijst van rekeningen gekregen om geld te storten en de rekening die U op uw Gmail hebt gestuurd is er niet bij. Gelieve het mij niet kwalijk te nemen maar tegenwoordig komen wij van alles tegen. Bent u 100 percent zeker dat u de juiste rekening heeft, is deze betrouwbaar? Hoogschtend

  4. Marjet en Jack Joosen

    Nu zelfs in het nieuws hier dat er zwaar giftige wolken naar Nederland komen. Beetje overdreven. We leven heel erg met iedereen mee op la Palma en volgen iedere dag het nieuws. Weer een verschrikkelijke dag vandaag. We komen in januari zeker als het kan. Al is het maar voor de financiële steun.

  5. Als je iemand persoonlijk van La Palma kent geef je beter rechtstreeks aan een Palmeer zoals ik reeds gedaan heb zoniet aan La Palma zelf maar dan gaat er altijd X% verloren aan iets anders en ik blijf nog beleefd als ik dit schrijf

  6. Dank voor ons op de hoogte te houden als je kan geef ons telkens een update tot waar en waar de lava loopt liefst op de Google earth kaart!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven