De ontspanning begint al in te dalen

De avond voor aankomst van het eerste vliegtuig van Transavia na de lockdown op La Palma werd de patroonheilige van Los Llanos Maria Los Remedios rond de kerk gedragen.

Aangepaste uitzondering
Alle grote feestelijke evenementen zijn op La Palma vanwege covid-19 afgelast. Voor het jaarlijkse uitje van de patroonheilige werd een ´aangepaste` uitzondering gemaakt. Na de mis met mondkapjes speelde op het bordes van het gemeentehuis de gemeentelijke muziekband van Los Llanos.

HV 5641
De patroonheilige was alweer veilig teruggekeerd op haar vertrouwde altaar toen op vrijdag 3 juli Transavia vlucht HV 5641 om 18.15 uur op La Isla Bonita voor het luchthavengebouw parkeerde. Aan boord bevonden zich rond de 200 personen die verwonderd over de rust op de wegen en het eiland naar hun geboekte onderkomen reden.

Eerste reactie´s 
Mirjam schreef ons deze ochtend per email:

´We zijn weer ‘thuis’ op La Palma, heerlijk. Het is genieten van de rust op het eiland. Langzaam begint de ontspanning die bij vakantie hoort in te dalen.`

Van de familie Herfst-Makaske ontvingen we de volgende reactie:

´Alles bij elkaar was de reis zeer relaxed en zijn we met een zeer positief gevoel aan onze vakantie begonnen. We wensen iedereen net zo’n ervaring en een veilige en gezonde reis richting La Palma.`

Zolang de patroonheilige Los Remedios over de bewoners en bezoekers op La Palma waakt, kan er niets verkeerd gaan.

Gedetailleerde informatie over de vliegreis post corona tijdperk

Tekst: La Palma Info Foto`s: Ayuntamiento Los Llanos.

4 gedachten over “De ontspanning begint al in te dalen”

    1. Saskia Aarts

      En hoe is het op het eiland? Is er nog veel gesloten of toch wel vakantie gevoel? Wij gaan begin augustus. Hebben er erg veel zin in!

  1. Fijn dat het weer mogelijk is voor jullie om bezoekers te ontvangen, en fijn voor de bezoekers dat we eindelijk weer naar La Isla Bonita kunnen komen. We kijken er naar uit!

  2. PETRA van den Berg-Link

    Fijn dat het weer mogelijk is, wij vliegen 18 augustus, wij kijken er ontzettend naar uit!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven