Kapitein catamaran gearresteerd

Een kapitein van een catamaran haalde in het begin van het jaar het nieuws omdat zijn boot op het strand van Charco Verde leek te zijn vast gelopen.

Het bleek niet te gaan om een ongelukje maar om een bewuste actie van de kapitein. De eigenaar had zijn schip op het strand gevaren om van de badgasten een sigaret te bietsen.

De kapitein van de catamaran legt zijn boot aan om een sigaret te bietsen bij de badgasten.

Enkele dagen na dit incident kreeg de politie het bericht dat een boot op het strand van Charco Verde in brand stond.

Opweg naar het strand ontmoet de politie een man op blote voeten die langs de weg loopt. De verwarde man waarschuwt dat hij een ongeluk heeft gehad waardoor er een brand is ontstaan op zijn boot. De man wordt geïdentificeerd als de eigenaar van de catamaran.

De brandweer bereikt niet veel later het schip in vlammen.

De brandweer blust de catamaran van de verwarde kapitein.

De politie ontvangt opnieuw een melding over een persoon, met de fysieke kenmerken van de man met blote voeten, die de bewaker van Hotel Sol heeft aangevallen met een wapen.

De kapitein van de catamaran heeft zich inmiddels uit de voeten gemaakt en wordt na een korte zoektocht opgepakt in een bar in Puerto Naos.

De overblijfselen van de catamaran op het strand Charco Verde.

Het mes wordt niet veel later gevonden onder een voertuig, voor de bar waar de arrestatie plaatsvond. De man is overgedragen aan de Guardia Civil.

Vanwaar de verwarde kapitein is gevaren voordat hij La Palma bereikte is onbekend.

Bron en foto`s: El Diario en El Time

1 gedachte over “Kapitein catamaran gearresteerd”

  1. Zijn net naar Charco Verde gelopen om die boot te zien. Begrijpen niet dat hij zo hoog op het strand gelegen in brand is gevlogen. Een koekenpan in een wasbak is een stille getuige. Triest!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven