Het toilet van de Spar is een kunstwerk

De keuzemogelijkheden op la Palma om boodschappen te doen, is de laatste jaren enorm uitgebreid. Behalve de Spar en de Hiper Dino hebben we nu ook een Lidl, een Mercadona en een Trebol op het eiland.

Om de concurrentie voor te blijven heeft de Spar een gloednieuwe winkel gebouwd aan de toegangsweg naar El Paso. Het felrood gekleurde winkelpand met een flikkerend beeldscherm waarop de aanbiedingen worden getoond is niet te missen.

Wat bijna niemand wist, is dat het vrouwentoilet bestaat uit drie potten naast elkaar. Handig als er een grote toeloop is van winkelende vrouwen met hoge nood.

De Palmese humorist Petit Lorena was er als een van de eersten bij om het toilet te proberen. Haar foto gaat viral op sociale media.

Het vrouwentoilet van de Spar in El Paso is volgens Petite Lorena een kunstwerk en een rondleiding waardig. Geïnteresseerden kunnen de sleutel vragen bij de kassa van de Spar. De mannen moeten het doen met deze foto.

De verantwoordelijken voor Spar doet geen mededelingen over het vrouwentoilet.

Bron en foto: Eldiario

3 gedachten over “Het toilet van de Spar is een kunstwerk”

  1. Tja dames. Dat wordt dan even flink schudden, net als de mannen….. ;)

  2. En als je dan je bibs hebt afgeveegd, moet je naar dat ene emmertje lopen om je wc papier in te dumpen. Niet echt handig. Hoe gaat het trouwens met de wc afsluiten? Moet je met twee of drie tegelijk naar binnen bij drukte? En dan zit je daar met zijn tweeën of drieën en dan is er een klaar, kun je dan eerder weg? Of is het hele concept bedacht zodat je als eenling een andere pot kunt nemen als er een of twee vuil of verstopt zijn? Ik ga het binnenkort, als ik weer op La Palma ben, maar eens uitproberen.

  3. Nou… ik denk dat ik dit toilet maar oversla. Dat zie ik niet zitten, “gezellig” met z’n drieën naast elkaar. Bovendien moet je niet op een “kunstwerk” plassen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven