Restaurant opzoek naar gasten van te grote fooi

Bezoekers van La Palma hebben regelmatig het idee dat de rekening van het terras of in een restaurant niet klopt.

De bediening heeft niet per ongeluk te veel in rekening gebracht maar het totaal dat moet worden afgerekend komt veel lager uit dan gedacht.

restaurant Placeta San Andres
Restaurant La Placeta in San Andres.

De rekening wordt gedetailleerd nagekeken. Alle drankjes en gerechten staan op la cuenta en de optelsom is juist. Er kan maar een conclusie worden getrokken: Het bezoeken van een terras en uiteten is op La Palma aangenaam voordelig.

factuur restaurant

 

Het kan wel eens gebeuren dat de bediening tijdens het afrekenen een rekenfout maakt, maar nooit wordt de gast bewust bedonderd. Dit soort praktijken komen op La Palma niet voor.

Integendeel, het restaurant La Placita in San Andres is opzoek naar de klanten die 56 euro fooi hebben achter gelaten. De eigenaar van het restaurant is er van overtuigt dat het gaat om een fout.

 

 

Op de Facebookpagina van het restaurant Placita is het volgende bericht geplaatst:
We zijn opzoek naar klanten, die ongetwijfeld per ongeluk,  afgelopen vrijdag een fooi hebben achtergelaten van 56 euro. Het gaat om een echtpaar van buitenlandse afkomst. 

Bron: El Diario Facebook: La Placita San Andres
Gerelateerde artikelen: restaurants La Palma

2 gedachten over “Restaurant opzoek naar gasten van te grote fooi”

  1. Piet Wijdenes

    Dat is een van de mooie en vele aangename dingen van La Palma.

  2. Marc Smout

    San Andres is één van de charmantste en mooiste plaatsen van het eiland en je kan; er ook lekker eten ;zelfs Thais voor de liefhebbers; De kerk is een pareltje ; wel op slot maar de sleutel kan je vragen .

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven