Isla Bonita Moda presenteert Sempiterno

Op La Palma wonen bananenboeren en geitenhouders maar ook kunstliefhebbers, rockers, sporters, schakers, navelstaarders, astronomen, intellectuelen, hippies en modeontwerpers. Wie echt wat wil bereiken moet de sprong maken over de oceaan.

De modeontwerpers van Isla Bonita Moda willen bekendheid buiten La Palma en hebben hun eerste modefilm gepresenteerd in theater Chico in Santa Cruz de La Palma. De film is getiteld SEMPITERNO, een woord dat verwijst naar iets wat een begin maar geen einde heeft zoals de eeuwige liefde.

Sempiterno is opgenomen op de meest karakteristieke locaties van La Palma zoals Charco Azul, Las Salinas, een bananenplantage en het laurierbos Los Tilos.

Meer dan 12 professionals, waaronder regie, artistieke leiding, styling, productie en assistenten, hebben meer dan een maand intensief gewerkt aan het realiseren van de korte film.

Isla Bonita Moda is een initiatief van de eilandregering met als doel om de economische sector op La Palma te diversificeren en nieuwe banen te scheppen.

Gerelateerde link: Isla Bonita Moda

Scroll naar boven