Webcams op La Palma

Een website met alle webcams op La Palma, handig wanneer je een wandeling wil plannen aan de andere kant van de berg maar geen zin hebt in regenen. Het is niet alleen handig voor wandelaars maar ook ideaal om vanuit je huiskamer waar dan ook in de wereld contact te houden met La Palma.

Webcam Conception gericht op Santa Cruz de La Palma.

Vooral de webcams die gericht staan op de ligstoelen op het strand van van Tazacorte en Puerto zijn populair. We kennen een aantal La Palma liefhebbers die vanuit hun huiskamer dagelijks een virtueel bezoek brengen aan deze twee stranden. Toen deze winter een grote golf over de boulevard van Tazacorte stroomde, bleef dat nieuws niet onopgemerkt.  We ontvingen nog dezelfde ochtend een groot aantal bezorgde e-mails.

De eilandregering heeft aan het aanbod van webcams op La Palma er nog eens tien aan toegevoegd. Ze zijn allemaal te bekijken via de volgende link.

webcamlapalma-lapalma.opendata.arcgis.com/

Scroll naar boven