Duitse regisseur maakt film op La Palma

De jonge Duitse filmregisseur Erec Brehmer heeft een film uitgebracht met de titel: La Palma.

De meeste opnamen zijn opgenomen in het noorden van het eiland. Voor het draaien van de film heeft de regisseur gebruik gemaakt van diensten van lokale bedrijven en zijn er acteurs en actrices van het eiland ingehuurd.

De regisseur Erec Brehmer toont zich positief over het eiland. ´La Palma is een eiland met veel persoonlijkheid, waar je ook kijkt. De landschappen hebben een enorm potentieel en diversiteit. Bovendien is La Palma een eiland waar het gemakkelijk is om te integreren met de plaatselijke bevolking.`

film la palma

De film La Palma vertelt het verhaal van een echtpaar in crisis. Het echtpaar besluit om een reis te maken maar komt per ongeluk aan op het verkeerde eiland. In plaats van Las Palmas is er het eiland La Palma geboekt.

Bekijk de trailer, klik op de foto of de volgende link: https://vimeo.com/252924149

Film: La Palma. regisseur: Erec Brehmer
Gerelateerde berichten: la-palma-op-filmfestival-san-sebastian

Scroll naar boven