Nieuwe website en op vakantie

Voor La Palma Nieuws heb ik de afgelopen jaren intensief het nieuws gevolgd. Meer dan 550 artikelen zijn er verschenen met informatie over La Palma. Het is de hoogste tijd om op vakantie te gaan.

Voor iedereen die op de een of andere manier toch in de sfeer wil blijven van La Palma verwijzen we naar de nieuwe website van La Palma Oceaanzicht, die vandaag online is gekomen.

la palma oceaanzicht
Klik op de foto om de nieuwe website van La Palma Oceaanzicht te bekijken.

Ik verwacht rond half juni terug te zijn om weer wekelijks te informeren over de laatste ontwikkelingen en het nieuws op La Palma.

Blijf gezond en in beweging, en graag tot na de vakantie!

Siepko

 

8 gedachten over “Nieuwe website en op vakantie”

 1. Mooie vakantie gewenst en dank je voor al de nieuwsberichten die ik met heel veel plezier lees !

 2. Die vakantie is jullie van harte gegund. Geniet ervan.
  Alle 550 artikelen met veel plezier gelezen. Heel veel dank daarvoor.
  Goede reis!
  Ruud en Jeanine.

 3. Ammy en Ton

  Hi Siepko en Marjan, we wensen jullie een prachtige vakantie toe. Dankzij de frequente nieuwsberichten voelen we ons blijvend verbonden met La Isla Bonita. We gaan jullie nieuwe site uitgebreid bekijken en gaan gelukkig weer snel naar dit prachtige eiland. Heel veel dank voor jullie inspirerende acties en communicatie. Warme groeten van Ammy‍♀️ en Ton‍♂️

 4. Ellen Duin

  Wij komen net terug van jullie mooie eiland , een verblijf van 3 weken casa Cerca heeft ons weer goed gedaan. Jullie ook veel plezier op jullie reis en de site ziet er prachtig uit.
  Hartelijke groeten Ellen en Cor

 5. Ik lees jullie stukjes over dit prachtige eiland, waar wij regelmatig naar toe gaan, elke keer weer met veel plezier. Bedankt daarvoor.
  Fijne vakantie!!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven