De brug over de kloof Angustias

Al twee keer eerder werd het plan van een  brug over de kloof Las Angustias gepresenteerd. En altijd vond dit plaats kort voor de verkiezingen door de Canarische Volkspartij.

brug angustias

De Canarische Volkspartij droomt ervan de grootste partij te worden en denkt dat te realiseren door de bewoners een brug te beloven waardoor je van Los Llanos 20 minuten sneller in Tijarafe kunt zijn.

De kilometer lange en 240 meter hoge brug over de Barrancao las Angustias is op het verlanglijstje geplaatst van de Spaanse regering. De Canarische Eilanden hebben op dit moment 70 wegen, tunnels en bruggen op de lijst staan.

De bewoners van La Palma moeten er om glimlachen en hebben inmiddels het trucje door. Zodra er in de kranten een het plan verschijnt van de brug weten ze dat er binnen niet al te lange tijd weer gestemd moet worden.

Bron en foto: Eltime.es

1 gedachte over “De brug over de kloof Angustias”

  1. Maria, Welters

    Hopelijk wordt het plan nooit uitgevoerd zou de schoonheid van het eiland schaden. Maria Welters

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven