La Palma op filmfestival San Sebastian

La Palma zal te zien zijn op het witte doek tijdens het filmfestival in San Sebastian. Met een reclamespot zal worden geprobeerd filmmakers te overtuigen om naar La Palma te komen.

Aantrekkelijke belasting voorwaarden, het beste klimaat van Europa, de grote diversiteit aan verschillende landschappen, moderne infrastructuur, directe vluchten naar een groot aantal hoofdsteden.

La Palma is niet alleen een ideaal wandeleiland maar straks ook het decor van een groot aantal speelfilms hoopt de regering van de Canarische Eilanden. Het draaien van speelfilms op La Palma biedt extra werk en de filmbeelden van La Palma gaan de gehele wereld over.

James Bond wordt achtervolgd op de hoogste top van het eiland. De Engelse spion 007 weet met hulp van een geitenhoeder af te dalen in de grootste erosiekrater ter wereld de Caldera de Taburiente. Er volgt een spectaculaire achtervolging via de Cascade de Colores en de kloof van de Dodenangsten. Een betere promotie van La Palma is volgens de regering van de Canarische Eilanden ondenkbaar.

Op het filmfestival in San Sebastian wordt de reclamespot ´El mejor plató para contar historias` getoond om filmmakers over te halen naar La Palma te komen.

Video: La Palma Film Commission Tekst: La Palma Nieuws

Scroll naar boven