La Palma het kleine Costa Rica

Het Spaanse dagblad El Pais heeft La Palma opgenomen in een lijst met de vijftien beste paradijselijke bestemmingen in Europa die niet overspoeld worden door toeristen.

In het rijtje met de groene bestemmingen worden ook gebieden in Frankrijk, Sicilië, Schotland, Kreta, Noorwegen en Finland vermeld.

la palma costa rica canarische
La Palma trekt in tegenstelling tot andere Canarische Eilanden aanzienlijk minder bezoekers. Volgens de El Pais heeft dit te maken met de minder frequente vluchten naar La Isla Bonita. Bovendien is de prijs voor een vliegticket naar La Palma in vergelijking met de rest van de archipel iets duurder.

Het dagblad noemt in zijn artikel La Palma het kleine Costa Rica van de Canarische Eilanden met zijn koloniale architectuur, de krater van de Caldera de Taburiente, het astronomische Observatorium, de beschermde kuststrook van Hiscaguán, de route van de vulkanen en de Teneguía.

La Palma is volgens de El Pais een eiland om niet te missen.

Scroll naar boven