Tijdens vakantie La Palma schade in Düsseldorf

Zorgeloos parkeren in Düsseldorf. Dat klinkt goed: op het vliegveld van Düsseldorf draag je de auto over aan Valet parkeren. De auto wordt op een parkeergelegenheid geplaatst met een omheining en 24 uur per dag beveiliging.

Valet parkeren is niet alleen goedkoop, maar ook ontzettend veilig, beweert de informatie op de website van het bedrijf.

parkeren dusseldorf

Karel en Tineke hadden bij terugkomst van hun vakantie op La Palma een totaal andere ervaring. Bij aankomst in Düsseldorf bleek de auto een schade te hebben van 1200 euro.

De auto zou overdekt geparkeerd worden maar heeft 4 weken in een buitenwijk in Düsseldorf gestaan. Een paar weken later kreeg het echtpaar twee boetes thuis gestuurd voor verkeerd parkeren. De auto bleek geparkeerd te zijn in een buitenwijk.

Of Valet parking iets valt te verwijten is de vraag. Het zou kunnen zijn dat het echtpaar de auto heeft laten parkeren door iemand die zich voor heeft voorgedaan als een werknemer van Valet Parking.

Voor Tineke en Karel bleef de schade uiteindelijk beperkt tot wat ongemak. De allrisk verzekering dekte de schade en de Duitse parkeerpolitie heeft de boetes kwijtgescholden.

Tekst: La Palma Nieuws

1 gedachte over “Tijdens vakantie La Palma schade in Düsseldorf”

  1. Dan ben ik toch benieuwd bij welk bedrijf dat geweest is. Wij hebben onze auto al tenminste 15 maal via K-Parking bij Düsseldorf geparkeerd. Dit tot onze volle tevredenheid. Op hun site wordt inderdaad gewaarschuwd voor dit soort cowboy praktijken. Dus, gerust kiezen voor valet parking, maar wel ff opletten bij wie.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven