Kiosco 7 in El Remo heropend

Goed nieuws voor iedereen die met heimwee terugdenkt aan memorabele avonden aan de westkust van La Palma in El Remo. Het populaire visrestaurant Kiosco 7 is heropend.

La Palma kiosco 7 El Remo
De drie restaurantjes El Calamar, Aterure en Kiosco 7 moesten in het jaar 2015 door het departement van de kust (La Costa) worden afgebroken. De restaurantjes voldeden niet aan de regels die de Spaanse wet van de kust voorschreef. Door het besluit van La Costa werden meer dan 30 personen werkloos en verloor La Palma een van zijn culinaire attracties.

Kiosco 7 in El Remo by night.

 

Via een tip van een lezer van La Palma Nieuws werden we op de hoogte gebracht van de opening van Kiosco 7.

We hebben nog dezelfde dag een tafeltje gereserveerd en niet veel later zaten we aan een tafeltje aan zee.

 

 

 

Opvallend is het futuristische ontwerp van het restaurant, een totale gedaanteverwisseling met het restaurant van voor 2015. De locatie, de menukaart en het personeel zijn hetzelfde gebleven.

Het eten is verfijnd en lekker zoals we ons dat herinneren van voor de sluiting van het restaurant, bij het nagerecht wordt nog altijd een orchidee geserveerd.

Zelfs de zon die langzaam achter de horizon verdween, kwam me bekend voor.

Tekst en foto: La Palma Nieuws

Gerelateerde artikelen: Heropening Kiosco 7 en El Reme in El Remo
                                           doek-valt-voor-kiosco-7-islas-in-el-remo

1 gedachte over “Kiosco 7 in El Remo heropend”

  1. Mariëlle Collignon

    Wat een mooi nieuws! Toen wij met mijn ouders in april 2016 kwamen, was het restaurant inderdaad weg! Een grote teleurstelling voor ons en met name voor mijn zieke vader! Hij was erg gek op dit restaurant, het menu en het personeel; het is helaas zijn laatste vakantie naar La Palma geweest; hij is inmiddels overleden. Maar als mijn moeder het nog kan opbrengen, gaan we zeker terug om een heerlijk visje te eten aan de zee in liefdevolle herinnering aan mijn vader!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven