Eerst zien en dan geloven

Gaat het dan toch echt gebeuren, komt het strand van Santa Cruz deze maand dan uiteindelijk toch gereed? De bewoners van Santa Cruz willen het eerst zien om het te geloven.

Op het strand van Santa Cruz dat al voor de feest van de processie van Nieves in 2015 gereed zou zijn, zijn deze week de eerste kleedhokjes geplaatst. Het eerste zichtbare feit dat de opening van het strand nu echt dichterbij komt.

Kleedhokje op het strand van Santa Cruz de La Palma

Het 550 meter lange en 30 meter brede strand is nog in afwachting van twee wachttorens voor de strandwacht. Ook zullen er deze maand 150 strandstoelen en 76 parasols voor de toekomstige badgasten op het strand worden geplaatst.

Alles lijkt er op te duiden dat de bewoners van Santa Cruz deze maand de opening van het nieuwe strand gaan meemaken. Maar zelfs het plaatsen van de kleedhokjes op het strand stelt de bewoners niet gerust. Eerst zien en dan geloven.

Tekst: La Palma Nieuws Foto: LUZ RODRÍGUEZ.

Scroll naar boven