Leren van Paarden op La Palma

Het paard bestaat als diersoort al meer de vijf miljoen jaar. Om als prooidier te kunnen overleven hebben paarden overlevingsstrategieën ontwikkeld waar we nog veel van zouden kunnen leren.

paarden la palma

Yvonne van den Goorbergh begeleidt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en zet daarbij paarden in als co-coach. Door samen het contact te maken met een paard kan Yvonne inzicht geven over je unieke krachten en zwaktes.

Paarden leven in het hier en nu en hebben geen vooroordelen. Een paard voelt binnen enkele seconden aan wat de gemoedstoestand is van een cursist. Een paard zal op zijn eigen manier reageren op de persoon die contact met hem maakt. Een coach kan je er bij helpen om de signalen die een paard geeft te vertalen.

De directe manier waarop paarden reageren op wat zij ervaren zorgt ervoor dat de tijd om tot de kern te komen en het proces te doorlopen doorgaans korter is dan wanneer er gecoacht wordt zonder paard. In een sessie met paarden kan bijvoorbeeld worden geoefend om sterker in het leven te staan.

Yvonne van den Goorbergh is van 20 augustus tot 24 augustus op La Palma voor het begeleiden van een inspiratieweek met paarden. De groep cursisten zal bestaan uit maximaal 6 personen. Voor meer informatie over het programma: Inspiratieweek-La-Palma.pdf

Website: inside-outside-coaching.nl
Foto`s: La Palma Nieuws

Scroll naar boven