Finca Verde deelt de liefde voor La Palma

Hijmen en Annette waren op slag verliefd op La Palma. De eerste ontmoeting van het echtpaar in 2011 met het landgoed Finca Verde in het noordwesten van La Palma resulteerde tot onmiddellijke verhuizing uit Nederland.

Het landgoed Finca Verde in het noordwesten van La Palma.

In het verstilde gehucht Cueva del Agua, kocht het echtpaar het landgoed met een groot aantal avocadobomen, een woonhuis en een grot. Een oase van rust en ruimte.

Hijmen en Annette genieten van hun nieuwe leven op hun biologische finca en zijn inmiddels helemaal thuis op het eiland. Er wordt zoveel mogelijk geleefd van wat de natuur en het land het tweetal brengt. De verschillende seizoenen worden iedere keer weer met nieuwe ogen en intens beleefd.

De grotkamerwoning op het landgoed Finca Verde

Om hun liefde voor La Palma te delen bieden ze de authentieke grotkamerwoning aan als overnachtingsplek. Bij het ontbijt worden huisgemaakte producten van het land geserveerd en kakelverse eitjes.

Het noordwesten van La Palma is een van de mooiste gebieden voor het maken van wandelingen. Een bezoek aan het nabijgelegen en alleen te voet te bereiken strand Callejoncito is een avontuurlijke onderneming.

 

Annete en Hijmen.

De avondmaaltijd kan worden doorgebracht in de serre van het woonhuis. Hijmen is een gepassioneerde kok die uitsluitend kookt met de biologisch geteelde producten van het eiland.

De grootse attractie van een verblijf op de Finca Verde is misschien wel de stilte. Rond de grotwoning zijn diverse zitjes met zicht op de oceaan met spectaculaire  zonsondergangen. Luister naar de muziek van de stilte en verwonder je over de prachtige sterrenhemel.

 

 

De grotwoning kan al gehuurd worden voor een nacht of langer en is een perfecte locatie tijdens het maken van een rondreis op La Palma.

Foto 1 en 2: La Palma Nieuws Foto onder: Finca Verde
Website: Finca Verde

Scroll naar boven