Reisverslag La Palma van Yvonne v.d. Laan

Yvonne van der Laan raakt over reizen nooit uitgepraat. Zelfs de geboorte van haar twee kinderen heeft haar passie voor reizen niet kunnen beteugelen. Op de blog van Yvonne met reisverhalen en foto’s zijn ook tips te vinden over reizen met kleine kinderen.

lapalma-blogs
Yvonne van de Laan, blog over reizen met een verslag over La Palma.

Na een goot aantal verre en exotische reizen stond dit keer een vakantie naar La Palma op het programma. Met een versleten Skoda Fabia rijdt Yvonne met haar familie naar de hoogtepunten van het eiland.

Tijdens de rit over La Palma verbazen we ons over de veelzijdigheid van de begroeiing. We zien naaldbomen, drakenbomen, vetplanten, bananenplantages, cactussen in alle soorten en maten, maar ook mandarijnen, lychees, mango’s en pruimen.

Lees meer op de blog van Yvonnen v.d. Laan: La Palma, vulkanen, golven en wolken

La Palma Nieuws staat open voor ingezonden stukken, reacties en reisblogs over La Palma.

Scroll naar boven