La Palma verliest zijn onschuld

Steeds vaker verschijnen er berichten in de krant over inbraken op La Palma. Het gaat bijna altijd om insluipers in vakantiehuizen die opzoek zijn naar geld. Creditcards, paspoorten en zelfs waardevolle spullen zoals tablets en camera’s worden maar zelden meegenomen.

De inbrekers zijn bekenden van de politie en vervallen iedere keer opnieuw, na hun straf te hebben uitgezeten, in dezelfde fout.

Op La Palma kun je nog altijd veilig en zonder problemen met goud behangen over straat lopen. Diefstal met geweld zijn er tot op vandaag niet gemeld. Wel heeft het eiland, waar voorheen iedereen zijn voordeur open had staan, een stukje van zijn onschuld verloren.

Tekst: La Palma Nieuws

1 gedachte over “La Palma verliest zijn onschuld”

  1. R. Vellinga

    Een insluiping is ons ook overkomen op La Palma. En inderdaad was alleen ons versgepinde geld verdwenen, verder niets. Het is ons niet gelukt om aangifte te doen: na 3 uur wachten bij de politie in Los Llanos hebben we de moed opgegeven. Ze wilden/durfden ons niet te woord te staan? Maar zo blijven de misdaadcijfers wel lekker laag…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven