Filemon bezoekt La Palma voor 3 op reis roadtrip

Voor het reisprogramma 3 op Reis Roadtrip bezocht Filemon Wesselink zijn favoriete vakantiebestemming La Palma.

Met liefde voor het eiland neemt hij de kijkers mee langs een groot aantal locaties zoals de vulkanen in het zuiden, het laurierbos, de grotten van Las Tricias, het strand Playa Nogales, de telescopen op de hoogste top. Filemon roemt de adembenemende natuur, de zonnige stranden en de swingende Latijns-Amerikaanse sfeer van het eiland!

3opreis.lapalma.filemon.jpg
Filemon brengt een bezoek aan La Palma voor het jongerenprogramma 3 op reis roadtrip

Tijdens het bezoek aan de waterval in de barranco los Tilos vertelt hij vanaf zijn eerste bezoek aan het eiland zeker te weten dat La Palma het paradijs is. Het eiland heeft meer te bieden dan je tijdens sommige wereldreizen zult beleven, en dat op slecht 4 uur vliegen vanaf Nederland.

Het reisprogramma werd zondag 7 augustus uitgezonden op NOP 3 en is nog te zien via Uitzending Gemist.

Bekijk de uitzending 3 op reis roadtrip La Palma

 

Scroll naar boven