Tazacorte bespreekt wensenlijst met Las Costas

Tazacorte kreeg deze week ´hoog` bezoek. De directeur van het departement Las Costas, die gaat over de bebouwing in de kuststrook bezocht de zonnige badplaats om te spreken met de burgemeester over een aantal projecten.

Samen met een aantal technici werd het dertig jaar geleden gebouwde, maar nooit in gebruik genomen, ludieke zwemparadijs bezocht. De burgemeester van Tazacorte pleitte voor het voltooien van het bouwwerk zodat het na al die jaren van stilstand in gebruik kan worden genomen als waterpark.

zwemparadijs-tazacorte
Het dertig jaar geleden gebouwde zwemparadijs in Tazacorte .

Verder werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om samen met de directeur van Las Costas het pad langs de kust Paseo Litoral te bezoeken. Een van de wensen van het gemeentebestuur is om het pad langs de kust te verlengen tot aan het strandje El Charcon.

Ook werd er gesproken over het aanleggen van een kunstmatig rif voor de kust van Tazorte om het gebied ook aantrekkelijk te maken voor duikers.

Bron en foto: La Palma Ahora

Scroll naar boven