Petitie tegen optreden van Julio Iglesias 

Je bent voor of je bent tegen: het geplande optreden van Julio Iglesias tijdens het jaarlijkse zomerfeest in Los Lanos lijdt tot veel discussie op La Palma.

De Eilandsraad en de gemeente Los Llanos zijn in onderhandeling met een artiestenbureau om Julio Iglesias naar La Palma te halen voor een concert.
De kosten bedragen 120.000 euro waarvan 90.000 door de Eilandsraad en 30.000 euro door de gemeente Los Llanos zal worden betaald.

julio.iglesias.lapalma
Foto van de jonge Julio Iglesias

Niemand op La Palma is tegen een bezoek van de charmante Spaanse zanger maar de kosten van het optreden worden door een groot deel van de Palmeros als buitenproportioneel hoog gezien. Op sociale media is een felle discussie gaande en komen de tegenstemmers met alternatieven om het gemeenschapsgeld beter te besteden. Op Change.org hebben deze middag al meer dan 250 bewoners de petitie ondertekend tegen het geldverspillende concert van Julio Iglesias.

Julio Iglesias reist met ongeveer 30 personen die allemaal deel uitmaken van de show. Bovendien zullen er 10 VIPS worden uitnodigingen die tijdens het bezoek aan La Palma zullen verblijven in het 5 sterrenhotel Hacienda de Abajo in Tazacorte. De komst van Julio Ingesias naar La Palma is echter op dit moment nog niet bevestigd.

Bron: Eltime Foto: onbekend
Petitie tegen komst Julio Iglesia

Scroll naar boven