Koningin van het Carnaval voor de tweede keer

De verkiezing tot koningin van het Carnaval Los llanos 2016 is gewonnen door Naomi. Ze won deze prijs eenmaal eerder in haar kindertijd.

Dat Naomi voor de tweede maal tot de koningin van het carnaval werd gekozen komt voor haar familie niet als een verrassing. De ouders van Naomi waren al voor haar geboorte overtuigt van de schoonheid van hun dochter en vernoemden haar naar het beroemde model Naomi Campbell.

carnaval-koningin-lapalma-westen
Naomi, de koningin van het carnaval in Los Llanos

Om tot koningin van het carnaval te worden verkozen beoordeelt de jury ook de jurk die door de mooiste meisjes van het eiland worden dragen. Al maanden van te voren wordt er gestart met het maken van de kostuums. De kledingstukken die voor de verkiezing worden gemaakt zijn bijna altijd dermate groot dat ze worden uitgerust met wieltjes.

Bron en foto: La Palma Ahora

Scroll naar boven