Los Llanos viert de feestdagen groots

Los Llanos viert de feestdagen met een groot aantal activiteiten. De straten van het stadje vullen zich met bezoekers en bewoners opzoek naar koopjes maar ook voor de gezellige sfeer en de feestelijke activiteiten. De raad van cultuur heeft zich ingespannen om een programma aan te bieden met meer dan honderd verschillende culturele activiteiten, sport en entertainment voor iedereen.

kerstconcert.lapalma
Kerstconcert op de Plaze de España in Los Llanos.

Het nieuwe jaar zal ook dit jaar dansend worden ingeluid op de Plaze de España met de feestelijke klanken van Zuid-Amerikaanse muziek. Enkele dagen later zullen de Drie Koningen de culturele hoofdstad van La Palma bezoeken met hun getrouwe kameel en bepakt met cadeautjes.

Bron en foto: La Palma Nieuws

Scroll naar boven