Sheila Crosby laat zich inspireren door sterren

Sheila M. Crosby kwam twintig jaar geleden naar La Palma met een contract van zes maanden in het observatorium. Ze werd verliefd op het eiland en besloot om te blijven.

Tegenwoordig schrijft Sheila boeken over sterren en verzorgd ze als gids, gespecialiseerd in de astronomie, rondleidingen in de telescopen op de hoogste top van La Palma.

Sheila schreef enkele boeken waaronder een bloemlezing met verhalen van kinderen geinspireerd door de La Palma sterrenhemel ( The Seer’s Stone), momenteel werkt ze aan een detectiveroman die zich afspeelt in het observatorium.

boeken-telescopen-lapalmaVoor wie alles wil weten over de geheimzinnige wereld van de telescopen en het speuren naar andere planeten en zwarte gaten schreef Sheila A Breathtaking Window on the Universe. Dit boek is geschreven voor een groot publiek en bevat meer dan 120 foto’s. In deze gids wordt verteld over hoe het is om te werken boven de wolken en geeft de schrijfster informatie over alle telescopen op La Palma en over wat ze hebben ontdekt.

Link naar de bookshop: http://sheilacrosby.com/my-bookshop/

Scroll naar boven