Kuuroord laat op zich wachten

De eilandsraad van La Palma wil maar al te graag het geneeskrachtige water van de bron Fuente Santa in het zuiden van La Palma laten vloeien. Meer dan 100 inzendingen van verschillende architecten uit de gehele wereld werden er ingezonden om gekozen te worden tot het te bouwen kuuroord.

kuuroord.lapalma
Een van de ontwerpen voor het nog te bouwen kuuroord op La Palma

Het ontwerp is inmiddels bekend en goed bevonden door bouwtechnische deskundigen, het heilzame water kan gebruikt worden en de schop kan de grond in voor het realiseren van het project dat vele extra gasten naar La Palma zal trekken.

De eilandenraad van de Canarische Eilanden daarentegen geeft echter nog geen toestemming om het pretentieuse plan te realiseren. De raad is van mening dat voordat het kuuroord gebouwd kan worden eerst het bestemmingsplan zal moeten worden aangepast. Een proces dat minimaal twee jaar in beslag zal nemen.

Tekst: La Palma Nieuws Foto: Ontwerp Federico Soriano

Gerelateerde artikelen:
http://www.lapalma-info.nl/winnaar-ontwerp-kuuroord-bekend/
http://www.lapalma-info.nl/ontwerp-een-kuuroord-en-win-40-000-euro/

1 gedachte over “Kuuroord laat op zich wachten”

  1. Pingback: Gebied te bouwen kuuroord potentieel archeologisch | La Palma Info

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven