Voordelig slapen op La Palma

La Palma behoort volgens Tripadvisor tot een van de voordeligste bestemming in Spanje voor het boeken van een overnachting.

Tripadvisor biedt de komende zomer in Spanje meer dan 5000 hotels met een gemiddelde prijs van 89,87 euro voor een overnachting. De gemiddelde prijs voor een hotelovernachting op de Canarische Eilanden is 87,84 euro.

vakantiehuis.palma
Vakantiehuis op La Palma.

 

De prijs voor een overnachting in een hotel, appartement, vakantiehuis of een bed and breakfast op La Palma kost gemiddeld 56,29 euro. Een aantrekkelijk aanbod voor wie voor niet al te veel geld het mooiste eiland van de Canarische Archipel wil bezoeken. Fuerteventura is volgens Tripadvisor de duurste bestemming om de nacht door te brengen op de Canarische Eilanden, de gemiddeld prijs voor een overnachting bedraagt op dit eiland maar liefst 112,11 euro.

Informatiebron: Tripadvisor Foto: La Palma Nieuws
Enkele aanbieders van vakantiehuizen op La Palma
Oceaanzicht 
Balans Travel
Isla La Palma 

Duiken op La Palma
Wandelen op La Palma

Scroll naar boven