De drie koningen bezoeken La Palma

De burgemeester van Santa Cruz de La Palma overhandigde maandag de sleutel aan de drie koningen. Met deze sleutel hebben Los Reyes Magos de Oriente toegang tot alle woningen om de cadeaus die zij hebben meegenomen uit het verre oosten aan de kinderen van het eiland te kunnen schenken.

Melchor, Gaspar y Baltasar bereikten het gemeentehuis van Santa Cruz rond 12 uur waar ze enthousiast werden ontvangen door een groot aantal kinderen. Alle kinderen konden persoonlijk hun wensenlijst aan de drie koningen overhandigen.

Na de ontvangst maakten Los Reyes een tocht op een kameel door de straten van de stad gevolgd door meer dan 200 kinderen, de plaatselijke fanfare en zeven versierde wagens.

De drie koningen bezoeken La palma
De drie koningen bezoeken La Palma

Bron en foto: Eltime.es

Scroll naar boven